Vill du skänka?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du bidra till vår hjälpverksamhet?
Vi tar tacksamt emot dina gåvor. Du kan skänka det mesta som är av säljbar kvalitet: kläder, skor, prydnadssaker, bijouterier, möbler, glas, porslin, husgeråd, textilier, leksaker mm. Vi tar även emot hela eller delar av dödsbon. Samtidigt gör du en insats för miljön genom att det du skänker kommer någon annan till glädje i stället för att slängas på soptippen.

 

      Dock att tänka på :

 

  • Helt och rent - Du skulle väl inte själv vilja köpa saker /kläder som är trasiga och /eller smutsiga? Vi har tyvärr inte möjlighet att själva laga och tvätta det vi får in, därför är vi tacksamma om du tänker på detta innan du lämnar något om oss. All extra hantering som t ex att skicka trasiga saker till soptippen, kostar och det gör att det blir svårare att få verksamheten att gå runt.

 

  • Packa sakerna ordentligt, så minskar risken att det går sönder under transporten. Det underlättar också för personalen.

 

  • Vart vänder jag mej?
    Du kan komma direkt till butiken med dina gåvor.
    Har du mycket att skänka, större saker/möbler eller helt enkelt inte möjlighet att själv ta dej till oss, kan du beställa hämtning.
    Vidare information finns under "Kontaka oss" i menyn.

 

 

 

 

 

 

Frälsningsarmén © 2012

En plats där människor möter Jesus och människor möter människor